Kırıkkale Eğitim Camiasını Üzen Vefat Haberi: Kırıkkaleli Öğretmen Hayatını Kaybetti
Gündem 71 Editörü • 24 Mart 2025 11:06
Kırıkkale Eğitim Camiasını Üzen Vefat Haberi: Kırıkkaleli Öğretmen Hayatını Kaybetti

Kırıkkale eğitim camiası, değerli bir öğretmenini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

MKE Anaokulu’nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan ve öğrencileri tarafından çok sevilen Ülker Serinışık, yakalandığı amansız hastalık sonucu hayata veda etti.

37 yaşında, evli ve iki çocuk annesi olan Serinışık, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, yayımladığı taziye mesajında, Serinışık’ın vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, “Allah rahmet eylesin. Tüm eğitim camiamızın başı sağ olsun. Öğretmenimizin ruhu şâd, mekânı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

Merhumenin cenazesi bugün (24 Mart 2025 Pazartesi) öğle namazının ardından Çelebi ilçesine bağlı Karayakup köyünde son yolculuğuna uğurlanacak.

Bizlerde Kırıkkale Son Haber ve Gündem 71 ailesi olarak, merhume Serinışık’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

FB_IMG_1742802535824 Kırıkkale Eğitim Camiasını Üzen Vefat Haberi: Kırıkkaleli Öğretmen Hayatını Kaybetti

KIRIKKALE'DE HABERiN KALBi BURADA ATIYOR!