Mesajında Kırıkkalelilere olan sevgisini dile getiren Turan, “Sevgili Kırıkkaleli dostlarım, bugün aranızda olmayı çok isterdim. Ancak bazı özel işlerim ve devam eden profesyonel ilişkilerim nedeniyle şu anda İspanya’dayım. Buna rağmen kalbim sizinle. Sizleri çok seviyorum,” ifadelerini kullandı.
Turan ayrıca, Kırıkkale’ye duyduğu ilgiyi şu sözlerle ifade etti: “Atilla abim ve değerli yardımcı hocam, Kırıkkale’den hep güzel sözlerle bahsediyor. Bu da Kırıkkale’ye olan ilgimi ve merakımı artırıyor. Teknik direktörlük kariyerimde aldığım bu ödül benim için çok kıymetli. Gerçekten duygulandım.”
Konuşmasının sonunda ise Arda Turan, Kırıkkale halkına açık bir söz verdi: “Her zaman kalbimin bir yerindesiniz. Mutlaka ziyaretinize geleceğim. Saygı ve selamlarımla, en kısa sürede görüşmek dileğiyle.”
Turan’ın bu içten mesajı, Kırıkkale’de büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ziyareti ise şimdiden merakla bekleniyor.