Kırıkkale Kayıp Kadın İçin Arama Çalışmaları Sürüyor
Gündem 71 Editörü • 4 Ekim 2024 10:50
Kırıkkale Kayıp Kadın İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde 9 gündür kayıp olan 47 yaşındaki Sevgi Gülden Yalçıner için yürütülen arama çalışmaları devam ediyor.

9 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Yalçıner’in aile üyeleri, kaybolduğunu fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. İlk olarak Kızılırmak Nehri çevresinde yoğunlaştırılan arama faaliyetleri, olumsuz hava koşulları ve arazinin zorluğu sebebiyle sonuçsuz kaldı. Ekipler, daha sonra köy çevresi ve dağlık alanlarda da arama çalışmaları gerçekleştirdi.

Yalçıner’in kaybolma olayının cinayet olabileceği ihtimali üzerine jandarma, 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Bunlardan 2’si tutuklanırken, diğerleri serbest bırakıldı.

Arama çalışmaları dün akşam saatlerinde ara verilmiş olsa da bugün yeniden başlamış durumda. Ekipler, köy çevresi ve dağlık alanlarda süren çalışmalarına devam ederken, henüz Sevgi Gülden Yalçıner’e dair bir ize ulaşılmış değil. Aile ve köy halkı, hayati tehlike taşıyan kadının bir an önce bulunmasını umut ediyor.

Anadolu Medya

KIRIKKALE'DE HABERiN KALBi BURADA ATIYOR!